Crearea de stickere personalizate în WhatsApp

WhatsApp a devenit mult mai distractiv și mai personalizat odată cu introducerea funcției de stickere personalizate. Acestea permit utilizatorilor să-și exprime emoțiile și să comunice într-un mod mai creativ și mai interactiv. Dacă vrei să-ți personalizezi experiența de chat pe WhatsApp cu propriile stickere, iată un ghid pas cu pas pentru crearea de stickere personalizate:

Pasul 1: Pregătirea imaginilor pentru stickere

 1. Alege imaginile potrivite: Selectează imaginile pe care dorești să le transformi în stickere. Acestea pot fi fotografii personale, ilustrații sau desene.
 2. Decupează imaginile: Folosește o aplicație de editare foto pentru a decupa imaginile într-o formă sau contur simplu, ideal pentru stickere.

Pasul 2: Utilizarea unei aplicații de creare a stickere

 1. Descarcă o aplicație de creare a stickere: Există numeroase aplicații disponibile pe Google Play Store sau App Store care permit utilizatorilor să creeze stickere personalizate pentru WhatsApp. Printre cele mai populare se numără Sticker Maker, Stickify sau Sticker Studio.
 2. Importă imaginile: Folosește aplicația pentru a importa imaginile pregătite anterior. Poți încărca imagini din galeria telefonului tău sau să le faci direct în aplicație.
 3. Decupează și editează: Utilizează instrumentele din aplicație pentru a decupa imaginile în conturul dorit și pentru a le personaliza cu diverse elemente, dacă este cazul.
 4. Salvează stickerele: După ce ai terminat de editat și de creat stickerele, salvează-le în galeria telefonului tău sau într-un folder specific pentru stickere.

Pasul 3: Adăugarea stickerele în WhatsApp

 1. Deschide WhatsApp: Accesează aplicația WhatsApp de pe telefonul tău.
 2. Accesează secțiunea de stickere: Intră într-o conversație și apasă pe butonul de emoji din bara de mesaje. Apoi, selectează butonul de sticker (care seamănă cu o față zâmbitoare cu un colț lipit).
 3. Adaugă stickere noi: În partea dreaptă a ecranului, vei vedea butonul „+” pentru a adăuga noi stickere. Apasă pe acest buton și alege opțiunea „Adaugă” sau „My stickers” pentru a încărca stickerele personalizate.
 4. Folosește-ți stickerele: După ce ai adăugat stickerele personalizate, acestea vor fi disponibile în secțiunea de stickere a WhatsApp-ului. Poți să le trimiți în conversații la fel ca orice alt sticker.

Sfaturi suplimentare:

 • Asigură-te că imaginile pe care le folosești drept stickere respectă drepturile de autor și nu încalcă regulile de utilizare a WhatsApp.
 • Experimentează cu diverse aplicații și instrumente de editare pentru a obține rezultate mai creative și mai personalizate.
 • Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, poți căuta tutoriale video sau ghiduri online care să-ți ofere sfaturi și trucuri pentru crearea de stickere personalizate în WhatsApp.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *