Filme de Halloween 2021: Lista de must-watch

În fiecare an, Halloween-ul aduce cu sine o atmosferă plină de mister și suspans, iar ce modalitate mai bună de a intra în spiritul acestei sărbători decât vizionarea unor filme care te vor ține lipit de ecran? Dacă ești în căutarea unor filme de Halloween captivante și pline de adrenalină pentru a-ți petrece această sărbătoare, iată o listă de must-watch-uri pentru Halloween 2021:

1. „Halloween” (1978)

Regizat de John Carpenter, acest clasic al genului horror îl prezintă pe Michael Myers, un criminal în serie care se întoarce în orașul său natal pentru a-și continua seria de crime în noaptea de Halloween.

2. „The Exorcist” (1973)

Un alt film clasic care își păstrează farmecul și teroarea de-a lungul timpului. Regizat de William Friedkin, „The Exorcist” explorează povestea unui preot care încearcă să salveze o tânără posedată de un demon.

3. „Psycho” (1960)

Unul dintre cele mai cunoscute filme de groază regizate de Alfred Hitchcock, „Psycho” spune povestea unei tinere care se oprește la un motel aparent inocent, dar care ascunde secrete întunecate și un proprietar cu o minte bolnavă.

4. „The Shining” (1980)

Bazat pe romanul lui Stephen King, „The Shining”, regizat de Stanley Kubrick, este o poveste captivantă despre un scriitor care devine paznic la un hotel izolat din Colorado, unde începe să fie bântuit de viziuni sinistre și de trecutul întunecat al locului.

5. „The Conjuring” (2013)

Un film modern care a devenit rapid un clasic al genului, „The Conjuring”, regizat de James Wan, urmărește povestea unor investigatori paranormali care se confruntă cu o prezență malefică în casa unei familii terorizate.

6. „Get Out” (2017)

Regizat de Jordan Peele, „Get Out” este un thriller psihologic captivant care explorează rasismul sub forma unei terifiante familii albe care ascunde secrete întunecate.

7. „Hereditary” (2018)

Un film care a stârnit controverse și a impresionat publicul și criticii deopotrivă, „Hereditary”, regizat de Ari Aster, spune povestea unei familii care se confruntă cu evenimente supranaturale în urma morții matriarhului.

8. „A Nightmare on Elm Street” (1984)

În acest film iconic al genului slasher, regizat de Wes Craven, un grup de adolescenți este hărțuit de Freddy Krueger, un criminal care îi terorizează în visele lor.

9. „The Babadook” (2014)

Un film australian care a câștigat aprecierea criticilor, „The Babadook”, regizat de Jennifer Kent, explorează povestea unei mame și a fiului ei care se confruntă cu o prezență malefică după ce descoperă un misterios cărți de povestiri.

10. „Hocus Pocus” (1993)

Un film pentru toată familia, „Hocus Pocus”, regizat de Kenny Ortega, urmărește aventurile a trei vrăjitoare malefice care sunt readuse la viață în ziua de Halloween și care pornesc în căutarea unei surse de nemurire.

Cu aceste filme de Halloween, vei putea să-ți petreci noaptea într-o atmosferă captivantă și plină de suspans, pregătindu-te pentru o experiență de neuitat în timpul acestei sărbători pline de mister.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *