Recuperarea numărului de dislike-uri pe YouTube: Truc simplu

Recuperarea numărului de dislike-uri pe YouTube poate fi o preocupare pentru creatorii de conținut și pentru utilizatorii care doresc să vadă feedbackul complet al publicului. Deși YouTube a implementat o modificare recentă pentru a ascunde numărul de dislike-uri în mod implicit, există încă modalități de a vizualiza aceste informații. În acest articol, vom explora un truc simplu pentru a recupera numărul de dislike-uri pe YouTube.

Cum să recuperezi numărul de dislike-uri pe YouTube:

 1. Folosirea extensiilor pentru browser:
  • Există extensii disponibile pentru browserele web populare, precum Google Chrome și Mozilla Firefox, care pot afișa numărul de dislike-uri pe YouTube.
  • Caută și instalează o extensie pentru browser-ul tău care oferă această funcționalitate. Unele exemple includ „YouTube Dislike Counter” pentru Chrome și „YouTube Dislike Button” pentru Firefox.
  • După instalare, aceste extensii vor afișa numărul de dislike-uri sub videoclipurile de pe YouTube.
 2. Folosirea unui URL modificat:
  • Poți utiliza un URL modificat pentru a accesa versiunea veche a site-ului YouTube, care încă afișează numărul de dislike-uri.
  • În bara de adrese a browser-ului, după adresa video-ului de pe YouTube, adaugă „watch?v=” înlocuit cu „embed/”.
  • De exemplu, dacă URL-ul original este „https://www.youtube.com/watch?v=VIDEO_ID„, modifică-l în „https://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID„.
  • Accesând acest URL modificat, vei vedea videoclipul încorporat într-un format diferit, care încă afișează numărul de dislike-uri.
 3. Folosirea aplicațiilor de terțe părți:
  • Există aplicații și servicii de terțe părți care oferă o interfață alternativă pentru vizualizarea conținutului de pe YouTube și care pot afișa numărul de dislike-uri.
  • Aceste aplicații pot fi disponibile pe diverse platforme, inclusiv pe dispozitive mobile și desktop.
  • Caută și testează diverse aplicații pentru a găsi una care să îți ofere funcționalitatea dorită.

Este important să reții că aceste metode pot funcționa în prezent, dar YouTube își poate actualiza platforma și politica în orice moment, ceea ce ar putea afecta disponibilitatea acestor funcționalități. Asigură-te că verifici politica de utilizare a YouTube și că respecți termenii și condițiile platformei în timp ce utilizezi aceste trucuri pentru a recupera numărul de dislike-uri.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *